Reparaties

Reparaties

Garage Car Clinic
Car Clinic is een garage onderhouds-bedrijf welke is gevestigd aan de Uitenhagstraat 43 in Den Haag. Wij hebben jarenlange ervaring in auto onderhoud, autokeuringen,auto reparaties, daarom een van de meest ervaren en voordelige garage van Den Haag en omstreken.
Wij zijn 6 dagen in de week geopend en hebben meestal direct een plaatsje voor u, dus kom langs of bel: 070 310 71 41 of mobiel: 06 244 069 51

Auto onderhoud.
Regelmatig auto onderhoud is misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor meer rijplezier en het vermindert de kans op onnodige reparatiekosten. Want een goed onderhoud is veilig en betrouwbaar, ook bij extreme weersomstandigheden. Wie zijn voertuig op gezette tijden laat onderhouden, zal er langer van kunnen genieten.

Auto onderhoud – Kleine en grote beurt.
Bij een kleine beurt worden alle essentiƫle punten zoals het peil van de vloeistoffen, de remmen, verlichting en de autobanden nagekeken en de olie ververst en het oliefilter vervangen. Bij een grote beurt wordt eigenlijk het gehele voertuig nagekeken. Denk aan olie- en luchtfilters, airco, remblokken, dynamo, schokdempers, uitlaat etc.
Wij bellen u indien er iets duurs vervangen moet worden. Zo weet u tenminste waar u aan toe bent en zijn er geen onduidelijkheden achteraf.